Η εταιρία μας

Το προφίλ της εταιρίας μας

Το κρεοπωλείο kreataki δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2014 σε συνέχεια του καταστήματος Μακρέτα από τον Γιώργο Ταχμαζίδη έναν φιλόδοξο νέο επαγγελματία με μεράκι, μεγάλη εμπειρία  στο κρέας και την μαγειρική αξιοποίησή του.

Μαζί με την γυναίκα του Πωλίνα Δαγκλή ξεκίνησαν μία προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα σε ότι αφορά το κρέας και την διατροφή.  Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ήταν η δημιουργία ενός τμήματος παρασκευασμάτων για ένα ευρύ φάσμα κοινού που θα κάλυπτε τις ανάγκες όλων, προσθέτοντας καινοτόμα παρασκευάσματα χαμηλών λιπαρών και πρωτοποριακά κρεατοσκευάσματα με σκοπό την απλή και σύντομη μαγειρική αξιοποίηση τους.

Αυτό έγινε γευστικά εφικτό με της σωστή και ομαδική δουλειά των ανθρώπων του kreataki, προσθέτοντας τις γνώσεις, την εμπειρία και την δημιουργικότητα τους.

Μυστικό τους η Φαντασία, το μεράκι, η δοκιμή και η τελική γνώμη των καταναλωτών ώστε να δημιουργηθεί μία γεύση μοναδική, πλούσια και ταυτόχρονα μεγάλης διατροφικής αξίας.

Συστατικό τους τα φρέσκα προϊόντα και τα διαλεχτά κρέατα πρώτης κατηγορίας που δημιουργούν αυτό το εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Ικανότητά τους, η εξυπηρέτηση, η αμφίδρομη σχέση με τους πελάτες,

ο σεβασμός και η κατανόηση απέναντι σε αυτούς.