Ελασσονίτικο

Από τα βάθη του Θεσσαλικού κάμπου, στην περιοχή της Ελασσόνας, δημιουργήθηκε μια συνταγή που πολλοί αγαπήσαμε. Η συγκεκριμένη συνταγή  βρίσκεται στο κατάστημά μας προσφέροντας και τη δική μας έμπνευση με έξτρα καλαμπόκι, γραβιέρα Νάξου, φέτα Κολχικού και πιπεριά Φλωρίνης. Μαγειρεύεται σε γάστρα ή σε ταψί σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.  Ψήνεται στην λειτουργία του φούρνου ‘αντιστάσεις’(πάνω κάτω) στους 180 βαθμούς για περίπου μιάμιση ώρα. 15 λεπτά πριν το βγάλουμε το ξεσκεπάζουμε να ροδίσει. Σε αυτό το σημείο προαιρετικά προσθέτουμε ένα κουταλάκι μαργαρίνη στο κέντρο του.


Leave a Reply

Συνταγές
thumb-img
Πολίτικο

Ένα λουκάνικο διαφορετικό από το άλλα. Η γέμιση με κομμάτια…

Read More
Ελασσονίτικο

Από τα βάθη του Θεσσαλικού κάμπου, στην περιοχή της Ελασσόνας,…

Read More
Βλάχικο λουκάνικο

Εάν σας αρέσει το κοκορέτσι, εάν είστε μερακλής και σας…

Read More